default-bg
Kuva: AltAgency&Management
Kuva:  Minttu Hellsten
default-bg

Facebook Posts

UNIRUUKKI-yhtyeen musiikki on mielikuvituksellista ja leikkisää unimaailmanmusiikkia. Kanteleensoittaja Aino Ruotasen sävellyksien ympärille rakentunut yhtye perustettiin vuonna 2010 Joensuussa, josta se on siirtynyt vaihtuvilla kokoonpanoilla Ruotasen mukana ensin Malmöön ja sieltä edelleen Helsinkiin. Nykyisen trion muodostavat Ruotasen kanssa rumpali Joona Räsänen ja basisti Ari-Pekka Kauppinen. Elokuussa 2015 esikoisalbuminsa julkaisseen trion yllätyksellinen kanteleproge on saanut osakseen paljon positiivisia arvosteluja.

Etno-Espa 2016
Ma 15.8. klo 17.15 UNIRUUKKI
#etnoespa2016
... See MoreSee Less

View on Facebook

Tuoreinta osaamista Etno-Espan tämän kesän kattauksessa edustaa suomenruotsalainen duo Double J Twins. Pohjanmaalta kotoisin oleva kaksikko on ehtinyt nuoresta iästään huolimatta konsertoida Euroopan lisäksi Kanadaa myöten. Omien sanojensa mukaan kansanmusiikkiin rakastuneet nuoret naiset ovat koonneet ohjelmistoonsa perinteisiä kappaleita niin Suomesta, Ruotsista kuin Englannistakin. Myös oma tuotanto pilkahtelee mukana perinteisten kappaleiden lomassa. Konsertin tarjoa Svenska litteratursällskapet i Finland r.f./Finlands svenska folkmusikinstitut.

Etno-Espa 2016
Ma 15.8. klo 16.00 Double J Twins
#etnoespa2016
... See MoreSee Less

View on Facebook

Etno-Espan Lasten lauantaina 13.8. toisena yhtyeenä kuullaan Sila Fatoa. Aurinkoinen Sila Fato tempaa mukaansa maailmanmusiikilla, joka sopii koko perheelle. Vaikka laulut soivat monilla kielillä, ymmärtävät kaikki musiikin universaalia kieltä. Perinteisten ja uusien sävellysten lomassa maalataan jopa jotkut vanhat suomalaiset sävelmät iloisenkirjavin afrikkalaisin värein. Tässä yhtyeessä kora ja balafoni soivat mestarillisissa käsissä. Sila Fato tarkoittaa teiden risteystä mandinkan kielellä.

Etno-Espa 2016
La 13.8. klo 15.00 Sila Fato
#etnoespa2016
... See MoreSee Less

View on Facebook

Elokuun viikonloppupuuhaa lapsille ja lapsenmielisille? 13.8. Etno-Espalla vietetään Lasten lauantaita! Iltapäivän aloittaa Pertti Rasinkangas ja kansanmusiikin monitaituri Jarmo Romppanen, jotka täyttävät Etno-Espan Lasten lauantain ihastuttavilla ja monitasoisilla lauluilla, joista löytyy jotain kaiken ikäisille. Rasinkankaan kynästä peräisin olevat monet lastenmusiikin klassikot, kuten Meidän uusi vauva, Markan possu tai Mennään hiljaa

Etno-Espa 2016
La 13.8. klo 14.00
Pentti Rasinkangas & Jarmo Romppanen
#etnoespa2016
... See MoreSee Less

View on Facebook

Etno-Espa added an event. ... See MoreSee Less

Etno-Espa 2016

August 8, 2016, 4:00pm - August 17, 2016, 10:15am

Jokavuotinen kesätapahtumien helmi Etno-Espa koittaa jälleen elokuussa! Suomalainen nykykansanmusiikki soi kansainvälisempänä kuin koskaan. Muusikot eri kulttuuri- ja musiikkitaustoista tekevät ...

View on Facebook

Kuva: Pentti Hokkanen
Enkel
Kuva: Ruut Hokkanen
Piirros: Ramo Teder
Kuva: Antti Kokkola
Kuva: Jorma Airola
Kuva: Surafel Solomon
Kuva: Isla Rasinkangas
Kuva: Eeva Johansson
Kuva: Victor Österberg
Kuva: Miihkali Jaatinen
Kuva: Sona Hellman
Kuva: Hanna Koikkalainen
Kuva: Jaakko Paarvala
Kuva: AJ Savolainen
default-bg
Kuva: Paula Viitanen
Kuva: AltAgency&Management
Kuva: Leif Laaksonen
allas_logo