Facebook Posts

Etno-Espa 2017 tapahtumat ovat ohi tämän vuoden osalta. Elokuun aikana tapahtui jälleen paljon! Saimme nauttia upeista ja ennakkoluulottomista kansan- ja maailmanmusiikin konserteista Espan lavalla aurinkoisessa säässä, koimme idyllisen aitta-konsertin Helsingin keskustassa KOTI Sleepover-installaatiossa sekä konserttisarjan loppuhuipennuksen Allas Sea Poolilla EtnoSpa-Taiteiden yössä! Etno-Espa kiittää lämpimästi yleisöä, esiintyjiä, yhteistyökumppaneita, ja kaikkia teitä, jotka teitte tapahtuman eteen jälleen kovasti töitä! Kiitos, ja mitä ihaninta syksyn odotusta! t. Etno-Espa ... See MoreSee Less

View on Facebook

Milla Rumi valmiina avaamaan Taiteiden yön täällä Allas Sea Poolilla klo 19:30! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Laineen Kasperi ja Palava Kaupunki on saapunut Altaalle! Taiteidenyön avaa Milla Rumi 19:30 ja kuvassa komeileva yhtye esiintyy 21:00! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Huomenna Allas Sea Pool:illa esiintyvä rap-artisti ja musiikin monitoimimies Laineen Kasperi & Palava Kaupunki varmistaa rouheilla biiteillään ja tiukalla riimittelyllä Taiteiden yön tanssittavimmat merenrantabileet!
Allas & EtnoSpa – Taiteiden yö: Laineen Kasperi, Milla Rumi
19:30 Milla Rumi
21:00 Laineen Kasperi & Palava Kaupunki
... See MoreSee Less

View on Facebook

Etno-Espa näkyy ja kuuluu myös Taiteiden yössä torstaina Allas & EtnoSpa-tapahtumassa Allas Sea Pool:illa, jossa esiintyvät Milla Rumi ja Laineen Kasperi & Palava Kaupunki.

Taiteiden yön Altaalla avaa 24-vuotias laulaja-lauluntekijä, kirjoittaja ja näyttelijä Milla Rumi. Hänen laulunsa kertovat suorasukaisia tarinoita arjesta ja ihmissuhteista. Soitto alkaa klo 19:30!

Allas & EtnoSpa – Taiteiden yö: Laineen Kasperi, Milla Rumi
... See MoreSee Less

View on Facebook
Uncategorized
1 vuosi ago