Höpinätötterö tentissä

Höpinätötterön Janne ja Joonas vastailivat Etno-Espan pienten aputoimittajien kysymyksiin.

Millainen on Höpinätötterö?
(Eino 3 vuotta)

Höpinätötterö on iloinen ja vähän höntti ja löytää riemua arjen pienistäkin asioista. Siinä on kaksi kaverusta, joista toinen on vähän pitempi kuin se toinen, jolla on useammin parta.

Mikä on parasta teidän työssä?
(Elvi 7 vuotta)

Pääsee ilahduttamaan lapsia eri puolilla Suomea ja pitämään itsekin hauskaa samalla! Myös keikkamatkat ovat kivoja, sillä kuuntelemme paljon omituista musiikkia, jota sitten ihmettelemme yhdessä.

Onko teillä hauvalauluja?
(Loviisa 3 vuotta)

Meillä on tällä hetkellä keikkaohjelmistossa yksi laulu, joka kertoo Heppu-nimisestä koirasta. Tulevaisuudessa tulee varmaan lisääkin hauvalauluja sillä Jannen kotiin muutti juuri hassunhauska koiranpentu nimeltä Milos. Se on pieni, pörröinen ja valkoinen!

Mitä jos joku soittaja ei tykkää jostain laulusta jota esitetään?
(Siiri 5 vuotta)

Meillä ei ole sellaista ongelmaa, sillä soitamme vain lauluja joista tykkäämme! Olette ehkä huomanneet, että rokkibändeissä kitaristit irvistelevät soittaessaan sooloa. Se ei taida johtua siitä etteivät he tykkäisi esitettävästä laulusta, vaan siitä, että joutuvat pinnistämään niin kovasti soittaakseen mahdollisimman hyvän soolon. Joonaksella on välillä samanlainen ilme kazoo-soolojen aikana.

Mikä on teidän lempibändi jos ei lasketa teidän omaa bändiä?
(Ava 9 vuotta)

Niitä on tosi paljon! Lempibändit vaihtelee aina vähän tilanteen mukaan. Juuri nyt Janne tykkää ainakin J. Karjalaisesta hirmuisesti ja Joonas on viime aikoina kuunnellut paljon Bill Evans Trion jazzlevyjä ja tykännyt niistä.

Etno-Espan teematärpit

Lasten lauantai 10.8. Espan lavalla
Höpinätötterö klo 14.00
Ilo Ensemble klo 15.00