Tervetuloa Etno-Espaan!

Helsinki alkaa vähitellen avautua muun Suomen tavoin koronapandemian jäljiltä, ja olemmekin todella iloisia voidessamme järjestää Etno-Espa-konserttisarjan kesä-Helsingin keskellä.

Tänä vuonna Etno-Espan kesto on totuttua lyhyempi ja kaikki konsertit ovat tapahtuman syntypaikassa Espan lavalla maanantaista sunnuntaihin. Lava-aluetta rajataan sen hetkisten turvallisuusohjeistuksien mukaisesti, joten seuraathan tapahtuman Facebook-sivuja ennen Espalle saapumista.

Poikkeusoloista huolimatta Etno-Espa esittelee komean kattauksen nykykansanmusiikin helmiä elokuun iltapäivissä. Ohjelmistossa nähdään muun muassa kansainvälisesti arvostetun haitaristi Johanna Juholan Fantasiatangokonsertti sekä vastikään Etnogaala-palkitun Juurakon tempaavia skifflesäveliä. Haapoja & illmarin Helsingin reitit kuljettavat kuulijoita pääkaupunkimme salatuissa paikoissa, kun taas Lehtojärven Hirvenpää vie kuulijat Lappiin tanssimaan tangoa maailmankaikkeuden hölynpölystä. Sakari Kukko Afro Chamberin musiikki ammentaa niin klassisesta länsiafrikkalaisesta griot-perinteestä kuin suomalaisesta klassisesta ja kansanmusiikista. Saamenmaan tunnelmiin ja äänimaisemiin päästään saamelaislaulaja Hildá Länsmanin ja Tuomas Norvion johdolla. Lasten lauantaissa koko perhettä tanssittaa niin Soiva Siili -duo kuin Arabic Twist.

Elokuisiin turvavälikohtaamisiin Etno-Espan puistokonserteissa!